Вітаю Вас, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Test forum » Яким має бути конкурс фахової майстерності? (Поділіться думками щодо конкурсу "Учитель року)
Яким має бути конкурс фахової майстерності?
ЛанаДата: Середа, 09.01.2013, 18:16 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Не скажу, що я мріяла про участь у конкурсі. Задля підвищення категорії під час атестації він мені був не потрібен. Слави я не шукала, боялась радше неслави. Кіровоградська методична школа дуже сильна, тому найбільше не хотілося підвести колег. Конкурс дав мені багато друзів, розширив світ, відкрив нові горизонти. До цих горизонтів крокувати й крокувати, аби сил вистачило. Добре, що є на кого рівнятись, у кого повчитись. Яким повинен бути конкурс? Найголовніше, він не повинен закінчитися забуттям учителя, який зміг прийняти участь у фахових випробуваннях. Такому учителю треба дати можливість продовжувати фахове спілкування з колегами-конкурсантами. Такий учитель може поділитися досвідом. Такому учителю необхідно відчути себе серед "свого племені". Мені здається, Клуб може бути й скарбничкою досвіду, й місцем роздумів, й відпочинком, й лабораторією, й учительською тусовкою. Чи буде Клуб таким? Це залежить від нас самих. Від кожного з нас.
 
silvestrivnaДата: П`ятниця, 25.01.2013, 23:53 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Я взагалі не конкурсний варіант вчителя. Попросили поїхати, от і поїхала, але не пожаліла, ні у 2011, ні в попередньому конкурсі ( вже за давністю забула, в якому то було році) Але жодного разу не пожаліла. Збагачується досвід: свій узагальнюєш і у кожного конкурсанта щось запозичуєш. Багато дає спілкування з колегами і членами комісії, не тільки в конкурсних бесідах, а й поза ними. Зрештою, починаєш усвідомлювати, що ти не серед гірших, про що часом дирекція натякає( не конкретно тобі, а так взагалі, але й ти приймаєш це на свій рахунок). Багато говорять , що це мука, а не конкурс. Якщо підготовку до нього потрібно починати з нуля, то так, але, якщо в тебе є напрацювання, то не так вже це і важко.
Великий плюс участі в конкурсі - це створення нашого клубу. Надіюсь, що співпраця в ньому принесе багато користі і цікавих моментів для його учасників
 
adrianaДата: Неділя, 27.01.2013, 23:15 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Цілком з Вами згодна, пані Ольго! Дійсно збагачується досвід, розширюється кругозір. Я потрапила на конкурс за вимогою дирекції. Мені було важко, адже я тільки-но вийшла з декрету. Але, вже приїхавши до Херсона (2004р), я зустріла стільки цікавих однодумців, дізналася так багато нового. До речі,  захопилася я   комп'ютерними технологіями саме після конкурсу. 
Конкурс, на мій погляд, має впершу чергу давати можливість вчителю проявити себе у фаховому колі, тому що, інколи ти "варишся серед своїх" і привикаєш, заспокоюєшся. А конкурс спонукає вчителя  до нових звершень, дає своєрідний адреналін.
 
ЛанаДата: Понеділок, 28.01.2013, 00:48 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote
Великий плюс участі в конкурсі - це створення нашого клубу. Надіюсь, що
співпраця в ньому принесе багато користі і цікавих моментів для його
учасників
Це втішає!
 
Форум » Test category » Test forum » Яким має бути конкурс фахової майстерності? (Поділіться думками щодо конкурсу "Учитель року)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: